Annons från War On Cancer

War On Cancer – en app för alla som är påverkade av cancer

War On Cancer är appen för dig som är påverkad av cancer och vill komma i kontakt med andra som är i samma situation. Bli en del av ett globalt community som vet hur det är att ha en cancerdiagnos och vara närstående. Du behöver inte gå igenom cancer ensam, tillsammans kan ni hjälpa varandra.

I appen War On Cancer kan du ta del av utsökta och hälsosamma recept. Du kan även dela med dig av dina egna favoritrecept. Läs mer
Regelbunden träning har positiv effekt på den mentala hälsan och minskar risken för cancer. Läs mer
I appen War On Cancer kan du ta del av utsökta och hälsosamma recept. Du kan även dela med dig av dina egna favoritrecept. Läs mer


Ladda ner appen War On Cancer och bli del av ett globalt community idag.

Ladda ner appen

Ett cancerbesked är en omvälvande händelse. Vare sig det är du som fått en cancerdiagnos eller en närstående är det lätt att bli överväldigad och handlingsförlamad av alla tankar och känslor. Hur är det att leva med cancer? Kommer min vän att dö? Hur kan jag hjälpa? Vad händer med ekonomin och karriären?

Fabian Bolin och Sebastian Hermelin är vännerna som väl känner till hur det är att vara påverkade av cancer. 2015 blev Fabian diagnostiserad med blodcancern leukemi och hade en överlevnadschans på 60 till 70 %. För att hantera situationen började Fabian att blogga om sin cancerresa. Genom sitt bloggande insåg han och vännen Sebastian vilken positiv kraft storytelling har på den mentala hälsan och hur man klarar av att hantera en svår situation. Insikten resulterade så småningom i mobilappen War On Cancer.

War On Cancer-appen är ett globalt community där du kan träffa andra som kan relatera till dig, ta del av tips från varandra och experter som underlättar din cancerresa, bidra till cancerforskning genom hälsostudier, samt hitta relevanta kliniska studier att delta i.

Gör resan tillsammans

Med War On Cancer-appen kan du som medlem komma i kontakt med andra som går igenom samma cancer som du, från att de blivit diagnostiserade till efter slutförd behandling. Följ med på deras resa och få hjälp och inspiration som kan underlätta din egen cancerresa. Att kunna relatera och känna samhörighet med andra som är i en liknande situation som du själv är positivt för din mentala hälsa. Dela även med dig av din historia för att hjälpa andra och dig själv.

Även du som är närstående ska inte behöva vara ensam. Att stå vid sidan och inte veta hur du kan hjälpa din vän är mentalt utmanande. I appen War On Cancer kommer du i kontakt med andra människor som vet hur det är att vara en vän, partner eller syskon till någon med cancer. Den bästa hjälpen kommer inte alltid från sjukvården. Utan från någon som är i samma situation som dig.

Ta kontroll över din behandling – delta i kliniska studier

War On Cancer gör det möjlig för dig som är påverkad av cancer att få större kontroll över din egen behandling. I appen kan du hitta kliniska studier relevanta för dig som du kan visa för din läkare eller ansöka direkt till på egen hand. Att bli mer delaktig i de beslut som tas kring din behandling bidrar till en bättre mental hälsa under och efter cancerbehandlingen. Dessutom hjälper du forskare att lösa ett av de största problemen inom cancerforskningen – att hitta personer som vill delta i kliniska studier.

Globalt nätverk

Sedan War On Cancer-appen lanserades för drygt ett år sedan har tusentals personer från över 20 länder laddat ner appen. I appen har berättelser om hur det är att leva med cancer och tips på hur man lättare kan hantera vardagen delats.

Att ha cancer i sin närhet är inte lätt, både för den drabbade och den som är närstående. Cancer kan vara ensamt, men det behöver inte vara det. Ta hjälp av ett globalt nätverk som vet hur det är att ha cancer i sin närhet. Tillsammans kan ni hjälpa varandra.

Ladda ner appen War On Cancer och bli del av ett globalt community idag.

Ladda ner appen

chat
expand_more

Hitta rätt artiklar om cancer

clear